Seneste Nyt

Nye markedsmuligheder gennem The Trade Council

I løbet af 2021 sætter The Trade Council under Udenrigsministeriet gang i flere markedsindsatser med udgangspunkt i danske virksomheders behov.

Målet med de Styrkede tiltag er at understøtte danske styrkepositioner strategisk med indsatser, som kan resultere i konkrete eksportordrer på kort og lang sigt.

På disse markeder kommer der styrkede tiltag og nye markedsmuligheder i lyset af COVID-19:

  • BELGIEN: Designing for the Future. Afdækning af nye markedsmuligheder, afsætningskanaler og opbygning af koncept for markedsføring af bæredygtigt dansk design inden for møbel, interiør og livsstilsprodukter. (Markedsanalyse og strategi)
     
  • SPANIEN: Danish Design Hub Spain. Ny digital platform for bæredygtigt dansk design særligt målrettet B2B. Skalerbart format. (Digital platform og online launch event)
     
  • KINA: Virtually There. Udvikling af interaktiv platform, hvor virksomheder kan udstille produkter og services, og der kan skabes digital dialog om danske styrkepositioner inden for urban living, service design og bæredygtige løsninger. (Online showroom og konference)
     
  • USA, INDIEN, BANGLADESH OG PAKISTAN: Bæredygtighed i tekstilindustrien – a race to the top. Perspektiver for en grøn genstart af modeindustrien og markedsmuligheder for danske CleanTech-løsninger. (Webinar serie)
     
  • USA: Som del af Circular City Week New York promoveres danske designvirksomheder med henblik på at skabe eksport af cirkulære løsninger til USA. I samarbejde med DI, Danish Cleantech Hub og Lifestyle & Design Cluster showcases – hhv. danske cirkulære møbler og tekstil/mode virksomheder, som anvender cirkulære principper. (Udstilling)

Hvis din virksomhed er påvirket af COVID-19 krisen og har behov for hjælp, eller hvis du ønsker dialog og rådgivning om nye markedsmuligheder på eksportmarkederne, så er du velkommen til at kontakte Udenrigsministeriets Global Response Team ved at udfylde kontaktformularen via linket nedenfor, så bliver du kontaktet inden for 24 timer

UDFYLD KONTAKTFORMULAR

LÆS MERE PÅ EKSPORTHJÆLP.NU 

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.