Seneste Nyt

Sidste udkald: 2 pladser tilbage i hal 4 på Maison&Objet med 75% tilskud

Har du lyst til at afprøve Maison&Objet i Paris fra 24.-28. marts? Så er det nu, du skal slå til, for det er næstsidste gang, Trade Council giver et ekstraordinært coronatilskud på 75% til SMVdanmarks fællesstand.

- Skrevet af Jens Kvorning, Internationaliseringschef hos SMVdanmark

Da Coronaen startede, var regering og Folketing meget hurtige til at tage skridt til at afbøde de negative økonomiske effekter. Det virkede over al forventning, og de fleste kom bedre igennem, end man havde turdet håbe på. Samtidig var partierne så forudseende, at man planlagde slutdatoer for tilskudsordningerne. For lønkompensationen var det allerede i slutningen af 2021, mens eksportpakkerne blev planlagt til at virke ind i 2022. Det var igen et klogt valg, for havde man også afsluttet dem i 2021, var de dårligt nok nået at træde i kraft, før de igen ville være blevet lukket ned. Vores fællesstande og andre kollektive eksportfremstød er således først kommet i gang fra juli 2021.

Pris for plads på fællesstanden

Trade Council har bevilget 75% tilskud til SMVdanmarks fællesstand på Maison&Objet i første halvår af 2022, så prisen pr. m2 er 1.400 kr. ekskl. moms. Det dækker standleje, belysning fra Greenfair, godstransport, stand design, markedsføring, koordinering og rapportering.

Vi fik godkendt vores ansøgning om en fællesstand på Maison&Objet til september i år, så da vil der igen være 75% tilskud for de første 20 tilmeldte. 

Har du lyst til at prøve kræfter med at udstille på Maison&Objet? Så er det derfor en god idé at benytte chancen nu i marts. De, der kommer med da, er sikret en plads på fællesstanden til september også.  

Meget positive evalueringer fra messerne efter Corona

Både fra udstillerne på Nordstil, SCOOP og Maison&Objet i juli og september og Nordstil og SCOOP i januar og februar, kom der meget positive tilbagemeldinger på udbyttet af at udstille. Trods færre udstillere og besøgende var salgstallene lige så gode eller bedre end før Corona og dertil kom, at stemningen var ”som når køer bliver sat på græs for første gang”. Glæden over at kunne komme ud blandt kolleger og kunder var enorm og 13 ud af 17 udstillere på Maison&Objet valgte at udstille igen til vinter. Det er det højeste antal gengangere nogensinde på vores fællesstande.

Tøv ikke med tilmeldingen

Placering af fællesstanden fremgår af standtegningen, som kan downloades nedenfor. Der er en ledig plads på 14,75 m2 og én på 9 m2.

Er du interesseret i én af de to ledige pladser, skal du afgive bindende tilmelding ved at udfylde tilmeldingsskemaet, som du kan downloade nedenfor og sende det til Jens Kvorning på kvorning@smvdanmark.dk

Standvæggene trækkes en meter tilbage fra gangen, så man kan se, at det er en fællesstand – det giver samtidig et godt indsyn på standen til glæde for alle. 

SE MESSEOVERSIGT

SE TEGNING AF FÆLLESSTANDEN

HENT TILMELDINGSSKEMA VEDR. MARTS

HENT TILMELDINGSSKEMA FOR SEPTEMBER

Yderligere oplysninger og booking

Vil du vide mere om fællesstandene, inden du tilmelder dig, så kontakt venligst Jens Kvorning på tlf. 30 59 06 86 eller mail: kvorning@SMVdanmark.dk

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.