Seneste Nyt

Skal du med på Nordstil-messen til sommer?

Eksportrådet har bevilget 50 pct. tilskud til deltagelse på FAGAs fællesstand på Nordstil i Hamborg fra 23.-25. juli 2016. Det er nu, du skal tilmelde dig, og er du i tvivl om omkostningerne, har Håndværksrådet lavet en oversigt.

Af Pia Finne

FAGA har i samarbejde med Håndværksrådet fået bevilget tilskud fra Eksportrådet til at etablere en fælles dansk stand på Nordstil i Hamborg fra 23.-25. juli 2016.

Messeledelsen har lovet, at vi kan beholde vores centralt beliggende 4-sidede stand på 204 m2 i hal A3. Derudover beholder vi vores to ”øer” på 70 m2 og 77 m2 i hal A1. Disse stande er kun 5 og 5,5 meter brede, så selv små stande har meget facadeareal og alle udstillere havde hjørnestande på sidste messe. 

Takket være tidlig reservation har vi fået standene til den lave m2 pris.

Standene vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet, så jo tidligere man tilmelder sig, jo flere muligheder har man for at vælge den placering man ønsker.

Se standtegningerne her

Det koster det at deltage
Omkostningerne afhænger i sagens natur af, hvilken virksomhed der er tale om og de behov man har. Jo større stand og jo mere belysning, udstyr m.v. man skal bruge, jo dyrere bliver det, og jo mere tilskud får man.

Priseksempler
Se priseksempler på Nordstil her 

Eksemplerne viser, hvordan udgifterne erfaringsvis vil fordele sig, og hvad tre virksomheder med en lille, en mellemstor og en større stand ca. vil komme til at betale i juli 2016.

”Eksemplerne giver et godt billede af, hvad man kan spare. Ud over tilskuddet på 50% er det lykkedes at forhandle meget store rabatter på transport og lys, fordi vi er mange. Som udstiller på en fællesstand får man også glæde af den ekstra synlighed på en stor dansk stand. Herudover kan man hjælpes ad med transport, opstilling og stand-in, dele information og erfaringer”, lyder det fra Jens Kvorning,
Interesseret i at sikre dig en plads på Nordstil fællesstanden?

Ønsker du at deltage?
Hvis du er interesseret i at sikre dig en plads på fællesstanden, kan du skrive til Jens Kvorning i Håndværksrådet på kvorning@hvr.dk eller ringe på tlf. 30 59 06 86.

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.