Seneste Nyt

STORT & småt – nyt fra branchen

I STORT & småt har vi samlet brancherelevante oplysninger. Det kan være nye love, der skal tages stilling til og nyheder, der kan have en generel interesse for FAGA’s medlemmer. Det gælder pressemeddelelser, der er sendt ud, og informationer, vi har samlet op på forskellige platforme. I STORT & småt er alt velkomment, og har du som medlem af FAGA en historie, du mener, skal kommunikeres ud, er du mere end velkommen til at maile den til pia@piafinne.dk.

Rekordmange udstillere på Kind + Jugend

Kind + Jugend 2019 understregede endnu engang sin position som den førende internationale handelsmesse for baby- og Toddler-branchen.

Antallet af udstillere var rekordhøjt, de besøgende var af en høj kvalitet og ikke mindst internationale.

Messen satte med næsten 1.300 leverandører en ny udstillerrekord, og var herudover også overbevisende på besøgssiden. Omkring 24.000 besøgende fra 133 lande benyttede således lejligheden til at indsamle information, lægge ordre samt netværke, og udstillerne var også denne gang tilfredse med kvaliteten af besøgende, der for størstedelens vedkommende var indkøbere på ledelsesniveau.

 

"Kind + Jugend viste hele sin livlige mangfoldighed. Kvaliteten af de besøgende og den store internationalitet er de afgørende faktorer for messens fremtidige succes", siger Gerald Böse, President og Chief Executive Officer i Koelnmesse.

Nye produkter og fremtidsrettede koncepter blev lanceret, og i år var der særligt fokus på bæredygtighed bl.a. gennem initiativet Natural + Jugend i tekstilsegmentet.

Foto: fra Cam Cam Copenhagens stand. 

Næste Kind + Jugend finder sted fra 17.-20. september 2020.

     
 

Færre besøgende på Formex

Formex er endnu engang løbet af stablen i Stockholm, og denne gang skete det med en helt ny halopbygning. Meldingerne fra udstillerne var generelt, at den nye opbygning fungerede fint, men at man gerne havde set lidt flere besøgende på messen.

Godt 850 udstillere var der på Formex med produkter inden for indretning, gaveartikler, børneprodukter, mode og tilbehør, og udstillerlisten talte både nationale og internationale udstillere – ikke mindst danske udstillere.

Det præcise besøgstal har Formex ikke meldt ud, men holdning var, at det var lidt færre besøgende end sidste år, men at de vigtigste besøgende fra såvel de store kæder som varehuse var tilstede på messen.

Foto: Fra trendområdet på Formex.

Næste Formex finder sted fra 14.-17. januar 2020.

 

 

Flere besøgende på MAISON&OBJET

MAISON&OBJET kunne denne gang melde om en lille stigning i både antallet af besøgende og udstillere. Der var 2.762 udstillere på messen, og de viste deres produkter inden for livsstil, design og interiør for 76.862 besøgende (+0.5%). Heraf kom godt 30.000 fra 160 forskellige lande, mens 47.000 kom fra Frankrig. 

Fra messens side lyder det, at de positive tal i et ellers presset marked, markerer, at den strategi, man har lagt de seneste sæsoner i forhold til at gøre messen mere intuitiv og nemmere at overskue, fungerer. 

På den netop afsluttede messe blev der således præsenteret 3137 brands, hvoraf de 863 var nye. 61 pct. af de udstillede brands kom fra lande uden for Frankrig, og faktisk var hele 69 lande repræsenteret blandt udstillerne på messen.

Ud over at være en messe, mange branchfolk gerne besøger, har MAISON&OBJET også stor succes på nettet med sin digitale platform MOM, der blev lanceret i 2016 og som i dag har 150.000 følgere. 

Foto: Fra trendområdet på MAISON&OBJET.

MAISON&OBJET holdes næste gang fra 17.-21. januar 2020.
Samme år kan messen fejre sit 25. jubilæum, og det sker med et ry for at være et globalt udstillingssted for design. 

 

Du kan i øvrigt se datoer for andre brancherelevante messer næste år i MESSEKALENDEREN på FAGA's hjemmeside.  

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.