Seneste Nyt

Succes på Nordstil

Der var stor tilfredshed blandt de besøgende og en stor lyst til at lægge ordrer på den første Winter Nordstil, der netop er afsluttet i pandemi-tider.

- Skrevet af Pia Finne

Efter aflysninger og udskydelser af messer i både Frankfurt, Paris og Stockholm, var Nordstil i Hamborg det første sted, branchen kunne mødes og få et inspirerede indblik i tendenserne og de nye produktsortimenter til foråret og sommeren såvel som til den kommende jule-sæson.

Mere end 12.000 besøgende havde fundet vej til Hamborg, hvor 670 udstillere fra Tyskland, Danmark, Holland og Sverige viste deres nyeste kollektioner og ikke mindst masser af inspiration til branchen.

Som forventet i forhold til coronasituationen var der færre besøgende end normalt, men til gengæld var de yderst motiverede. 

"Nordstil har vist én ting over de seneste tre dage. Branchen vil have den treenighed af messer, nyheder og personlig kontakt på trods af mere besværlige forhold. Stigningen i antallet af udstillere og besøgende i forhold til sidste sommer har overbevist os om, at Nordstil igen er et sikkert sted at gøre forretning”, siger Stephan Kurzawski, Senior Vice President Consumer Goods & Sales. 

Nextrade på Nordstil 

Den digitale ordreplatform Nextrade er blevet en all-rounder, når det kommer til digitaliseringen af detailhandlen. Mere end 10.000 bestiller fra 400 brands på platformen 24/7. 

Den næste summer Nordstil holdes fra 23.-25. juli 2022, og den næste winter Nordstil fra 14.-16. januar 2023.

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.