Seneste Nyt

Tilskud sikret til fællesstande på Ambiente og en række andre interiør- og livsstilsmesser i 2024

Tilskud til eksportfremstød fra Trade Council bliver kraftigt beskåret i 2024, hvor Corona og Brexit tilskud falder helt bort. SMVdanmark har ansøgt om og fået tilskud til Ambiente, Maison & Objet og Scoop i januar, og som noget nyt også Clerkenwell Design Week i London i maj måned. Derudover arbejder SMVdanmark videre med Spring Fair til foråret og mulige interiør messer i Italien. Nordstil og Trendset ansøgningerne fik desværre afslag. Efter chocket under Corona kræver messerne meget tidlig tilmelding. Ambiente skal således have tilmeldinger allerede i denne uge.

- Skrevet af Jens Kvorning, Internationaliseringschef hos SMVdanmark

Der er igen stor tilslutning til de internationale messer og den største, Ambiente, kan allerede melde udsolgt i de haller, som vi udstillede i, i februar. Man skal derfor beslutte sig nu, hvis man vil med på fællesstanden, selv om der er 5 måneder, til messen begynder. Heldigvis er Ambiente en af de messer, der er bevilget tilskud til, så prisen for at deltage kan holdes nede på ca. 3.200 kr/m2 for standleje, belysning, el, godstransport, standdesign, evaluering og rapportering. Hvis det ønskes, og vi kan finde et godt bureau, vil der desuden kunne ydes tilskud til tolkning på din stand, hvis det kniber med det tyske.  

Priser

Nedenfor kan du se de estimerede standlejepriser (pr. kvm.), som inkluderer belysning, elektricitet, godstransport, standdesign, evt. markedsføring, koordinering og rapportering. Som noget nyt vil der desuden være mulighed for at leje en hostess for tolkning på din stand med 50% tilskud. 

Bemærk venligst at tilskuddet fra Trade Council er fratrukket priserne: 

  • Ambiente i Frankfurt, 26.-30. januar | pris pr. kvm.: ca. 3.200 kr.
    På hovedstanden i hal 3.1 er der tre ledige pladser. Download standtegning
    På satellitstanden i hal 3.0 er der to ledige pladser. Download standtegning
    Se messeoversigt
    Hent tilmeldingsskema VIGTIGT! Tilmeldingsskema skal sendes til kvorning@smvdanmark.dk senest fredag 1. september.
     
  • Maison&Objet i Paris, 18.-22. januar | pris pr. kvm.: ca. 2.500 kr. 
    Fællesstandens placering er endnu ikke fastlagt, men det forventes at blive i hal 4 og 5A. 
    Download messeoversigt
    Hent tilmeldingsskema
     
  • Scoop i Chelsea, 29.-31. januar | pakkepriser fra ca. 14.000 kr. Prisen afhænger af, hvor mange podier og racks man skal bruge. 
    Placeringen af fællesstanden er endnu ikke fastlagt. 
    Få et indtryk af messen med præsentation af den seneste messe. Download præsentation (messen i juli 2023)
    I Scoopkataloget kan du se, hvilke danske brands, der udstillede på den seneste messe.
    Hvis du er interesseret i at deltage, er det vigtigt, at du tilkendegiver dette med et uforpligtende forhåndstilsagn. 
    Afgiv forhåndstilsagn

Clerkenwell Design Week med fokus på bæredygtighed og cirkularitet

SMVdanmark har fået en enestående mulighed for at etablere en dansk fællesstand på Clerkenwell Design Week, som finder sted i London fra 21.-23. maj. Konceptet for fællesstanden er  ”Designing for Circularity” og målrettes danske design- og møbelbrands, der aktivt fokuserer på bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller. 

Clerkenwell Design Week i London er en årlig begivenhed for kontraktmarkedets designere, arkitekter, producenter og entusiaster. Her præsenteres designindustriens nyeste trends og innovationer gennem udstillinger, seminarer, workshops og talks.

Begivenheden dækker et bredt spektrum af udstillere og fokuserer på bæredygtighed og miljøbevidst design indenfor møbler, belysning, artiktur og teknologiske innovationer. Mange udstillere præsenterer innovative løsninger, der tager hensyn til miljømæssige og sociale udfordringer, hvilket afspejler designverdenens bestræbelser på at skabe mere bæredygtige og ansvarlige produkter.

Hvis du er interesseret i at deltage på fællesstanden, er det vigtigt, at du tilkendegiver dette med et uforpligtende forhåndstilsagn. 

Afgiv forhåndstilsagn

Muligvis fællesstand på Spring Fair i Birmingham

SMVdanmark er blevet kontaktet af sin partner/koordinator igennem mange år på Trendset, Max Kirschner. Han fik i vinter nyt job hos Hyve gruppen i London, hvor han har fået til opgave at markedsføre Spring Fair, Autumn Fair, Glee og Pure messerne overfor skandinaviske design- og interiørleverandører.

SMVdanmark vil ansøge Trade Council om tilskud til Spring Fair, som finder sted 4.-7. februar, hvis der er interesse for det. Trade Council kræver dog 10 forhåndstilmeldinger (ikke bindende) for at tage stilling til en ansøgning.

Hvis du er interesseret i at deltage på fællesstanden, er det vigtigt, at du tilkendegiver dette med et uforpligtende forhåndstilsagn. 

Afgiv forhåndstilsagn

Forhåndstilmelding til Scoop, Clerkenwell og Spring Fair senest mandag 4. september

Grunden til at Trade Council kræver et vist antal forhåndstilmeldinger, der kan sandsynliggøre deltagelse på messer, er, at det både er et stort arbejde at ansøge og behandle ansøgninger. De vil derfor minimere risikoen for, at mange bevilgede ansøgninger opgives. Hvis du er interesseret i at deltage i et eller flere fremstød, er det derfor vigtigt, at SMVdanmark får din forhåndstilmelding senest mandag den 4. september, så der kun søges om tilskud til de messer, der er interesse for.

Yderligere oplysninger

Ved spørgsmål til fællesstandene er du velkommen til at kontakte Jens Kvorning fra SMVdanmark på tlf. 30 59 06 86 eller mail: kvorning@smvdanmark.dk

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.