Seneste Nyt

Vær forberedt på krav om eksportdokumenter i Storbritannien

Pr. 1. januar, kan du bl.a. blive mødt med krav om oprindelsescertifikater fra dine britiske kunder, hvis ikke EU og Storbritannien bliver enige om en handelsaftale. I så fald er der hjælp at hente hos SMVdanmark, hvor du får 50% rabat på udførelsen af eksportdokumenter.

- Skrevet af Anita Bram Jahn, FAGA Sekretaritet (Kilde: SMVdanmark)

Har du kunder i Storbritannien? Så skal du være ekstra opmærksom på de generelle regler, der gælder for handel med lande uden for EU. Det gælder særligt, hvis ikke EU og Storbritannien lander en handelsaftale inden 1. januar. Kig forbi SKAT.dk hvor du finder oplysninger om de pågældende regler. 

Det kan det bl.a. medføre, at dine britiske kunder stiller krav om et oprindelsescertifikat, når de importerer dine varer. Skal du udstille på messer i Storbritannien, eller rejser du rundt med varekollektioner, kan det være en stor fordel at indføre varerne under et ATA-Carnet, som også kaldes "Varepas".

Få 50% rabat på eksportdokumenter hos SMVdanmark

Som FAGA-medlem kan du med fordel få udstedt ATA-Carneter og andre eksportdokumenter hos SMVdanmark - du får nemlig 50% rabat på prisen. 

Opret dig gratis på SMVdanmarks Eksportportal og bestil ATA-Carneter, oprindelsescertifikater og andre eksportdokumenter
 
Læs mere om ATA-Carneter og certifikater

Læs også SMVdanmarks artikel 'Bliv klar til Brexit'

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.