Seneste Nyt

Virtuelt informationsmøde 16. juni med Pension for Selvstændige

FAGA har for nylig indgået et samarbejde med Fonden Pension for Selvstændige (PFS), og i den forbindelse afholder PFS informationsmøde for FAGA's medlemmer online.

Det sker onsdag den 16. juni 2021 kl. 14.00-14.20

Tilmelding er ikke nødvendig, du skal blot være klar ved skærmen og klikke på linket nedenfor, når tidspunket er inde. Mødet foregår via Teams. 

KLIK HER FOR AT DELTAGE I MØDET

Hvis du har spørgsmål vedr. mødet, er du velkommen til at kontakte Peter Beck-Bang fra PFS på tlf.: 3345 5178 / beck-bang@pfs.dk 

Som selvstændig er du sandsynligvis det allervigtigste for din virksomheds drift. Det er derfor en dårlig idé at udskyde beslutningerne om pension og personlige forsikringer.

Til informationsmødet får du i løbet af 20-25 minutter indsigt i, hvordan et møde med pensionsrådgivning fra PFS kan foregå, og hvad du kan forvente at få ud af et sådant møde. Derudover finder du ud af, hvad du som selvstændig og virksomhedsejer skal være opmærksom på i forhold til pension og forsikring – og hvilke særlige muligheder du har som selvstændig.

Hvordan foregår et individuelt rådgivningsmøde? Det får du svar på i løbet af halvandet minut i denne video: https://vimeo.com/560409782

PFS håber, at du vil bruge lidt af din tid til at sikre dig i resten af dit liv.

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.