Seneste Nyt

WEBINAR: Towards a sustainable future med Bureau Veritas

Deltag i Bureau Veritas online Kick Off 7. januar 2021 og kom på forkant med seneste nyt inden for bæredygtighed med udgangspunkt i FN's verdensmål.

- Skrevet af Bureau Veritas

Torsdag den 7. januar kl. 10.00-16.00 afholder Bureau Veritas et webinar med titlen: Kick Off 2021 - Towards a Sustainable Future.

Det overordnede tema for dagen er bæredygtighed og FN’s verdensmål, og programmet byder på følgende spændende oplægsholdere:

  • Lise Kingo - Tidligere CEO & Executive Director for FN’s Global Compact.
    I 2015 blev Lise Kingo udnævnt af FN's daværende generalsekretær Ban Ki-moon til CEO & Executive Director for FN's Global Compact, og hun fik dermed en global toppost som bannerfører for integration af bæredygtighed og forretning. En af de vigtigste opgaver for Lise Kingo blev at engagere virksomheder verden over i gennemførelsen af de globale udviklings- og bæredygtighedsmål (SDG), som blev vedtaget i FN’s Generalforsamling senere samme år under ledelse af formand for FNs generalforsamling, Mogens Lykketoft. En mission som i høj grad lykkedes
     
  • Tommy Ahlers - Klimaordfører og iværksætter
    Tommy Ahlers har i særlig grad opmærksomheden rettet mod teknologi og grøn omstilling. Derfor var det måske ikke så mærkeligt, at han i 2019 blev Venstres klimaordfører og dermed partiets frontkæmper i de klimaforhandlinger, som står allerøverst på den politiske dagsorden i Danmark. På dagen vil I høre mere om, hvordan politikere, borgere og virksomheder kan samles i en fælles kamp for en mere bæredygtig fremtid
     
  • Camilla Haustrup Hermansen, direktør for Plus Pack og formand for regeringens klimapartnerskab for affald, vand og cirkulær økonomi
    Plus Pack har fokus på cirkulær økonomi ved at holde materialer og produkter i det økonomiske kredsløb så længe som muligt. Genbrug og genanvendelige produkter, der bidrager til en cirkulær økonomi og dermed en mere bæredygtig verden, tænkes ind i produkternes allerførste faser. På dagen møder I 4. Haustrup-generation af Plus Pack, som fortæller om, hvordan de arbejder med cirkulær økonomi.
     
  • Michael Lundgaard Thomsen, Managing Director, Aalborg Portland og formand for regeringens klimapartnerskab for den energiintensive industri
    Aalborg Portland har en lang tradition for socialt og miljømæssigt ansvar og har stor fokus på bæredygtig produktion af bæredygtige produkter. Virksomheden oplever en voksende efterspørgsel efter bæredygtige produkter og har en vision om at reducere med 30% i CO2-udledningen inden 2030 i forhold til 1990. På dagen vil I høre mere om Aalborg Portlands indsatser og partnerskabets anbefalinger til regeringen.
     
  • Kim Fausing, President & CEO, Danfoss – Danfoss skruer op for energioptimering og ned for CO2-udledning i hele verden
    Danfoss spiller en væsentlig rolle i den globale grønne omstilling ved at fremme energieffektivitet, muliggøre elektrificering og minimere CO2-udledning. Virksomhedens løsninger hjælper dermed hele verden med at skabe bæredygtig vækst. På dagen vil I høre mere om Danfoss’ visioner for sig selv og en mere bæredygtig verden.
     
  • Mads Kirkegaard, CEO, PolyTech A/S - Verdensmålscertificering giver en vingebredde i forspring
    PolyTech er certifieret efter en række standarder, og senest er PolyTech blevet verdensmålcertificeret, hvilket har haft stor værdi for både de interne og eksterne forhold. På dagen vil I høre mere om, hvordan en verdensmålcertificeringen har givet PolyTech en vingebredde i forspring som leverandør til den vindmølleindustri, som har stor fokus på både lønsomhed og bæredygtighed.

LÆS MERE OM WEBINARET

Pris og tilmelding

Prisen pr. person er kr. 595,-, og der gives 20% rabat ved tilmelding af flere personer fra samme virksomhed. 

Sidste frist for tilmelding er 5. januar. 

TILMELD DIG HER

 

Tilbage til oversigten

FAGA Nyt

Hold dig opdateret omkring nyheder og andre aktuelle begivenheder i branchen.

FAGA Nyt udkommer pr. mail ca. otte gange om året
se de seneste udgaver her

Noget nyt?

Vi modtager gerne nyheder og informationer, som er relevante for FAGAs medlemmer.

Klik her for at maile tekstmateriale og fotos eller kontakt os på tlf. 9926 9800.