FAGA fejrer fyrre foreningsår

I år har FAGA 40-års jubilæum, og det bliver markeret under Formland-messen i MCH Messecenter Herning. Vi har hyret både komiker, DJ og livemusik, så der er lagt op til liv og glade dage. Vi følger naturligvis gældende retningslinjer fra myndighederne i forbindelse med conona.

Der er mange gode grunde til at holde fest, når sommeren går på hæld - corona er på kraftig tilbagetog, og messeaktiviteten må genoptages, så branchen kan samles igen. Men ikke mindst så har FAGA eksisteret i 40 år, og det skal ikke gå ubemærket hen. 

Vi har således fornøjelsen af at invitere alle medlemmer og udstillere på Formland til en festlig aften med lækker mad, sjov underholdning og god musik. 
 

TID:

Fredag 20. august kl. 18.30-01.00 

STED:

MCH Messecenter Herning, Auditoriet på 1. sal i Indgang Vest

MENU:

 • Forret
  Enebærrøget færøsk laks med sprødt rugbrød, purløgsmayo, frisk radise, nye cherrytomater, rimmet agurk, karse og frisésalat
   
 • Hovedret
  Farseret perlehøne med græskarpuré, sauterede gulerødder med top, aspargesbroccoli og forårsløg, syltede græskar, 
  kartoffeltimbale og sauce danoise mættet med urter
   
 • Dessert
  Hindbærtærte med mazarin og vaniljecreme, hvid chokolade panna cotta med friske hindbær, crumble og hjemmelavet hindbærparfait


PRIS PR. PERSON KR. 299,-

Hele herligheden koster kun kr. 299,- plus moms pr. person, så du og dine kolleger kan få en underholdende aften og mætte maver til billige penge. 

DEADLINE FOR TILMELDING ER MANDAG 16. AUGUST KL. 09.00

Bemærk venligst at deltagelse kræver gyldigt coronapas. 

TILMELD DIG HER

Komiker Thomas Hartmann sætter gang i lattermusklerne

   
Der bliver god stemning fra start med DJ Claus Hartmann   Le Freak leverer discohits og live-optræden i særklasse